Eeva-Kaisa

Ammattitaitoista palvelua yli 20 vuoden kokemuksella

 Eeva-Kaisa on hieroja ja SKY Cidesco kosmetologi. 

Tuotteet

Käytämme meikeissämme erittäin laadukkaita Joe Blasco Cosmetics tuotteita. Sarjaan kuuluvat värikosmetiikka ja ihonhoitotuotteet. Tuloksena on upea, luonnollinen meikki, joka kestää iholla korjailematta koko päivän ja jopa veden, uimisen ja saunomisen. Joe Blasco -tuotteet ovat myös ihotautilääkäreiden suosittelemia.

Joe Blasco -meikkituotteet sisältävät paljon väripigmenttejä, joten ne ovat käytössä erittäin riittoisia.

Joe Blascon Skin Care Collection -ihonhoitotuotteet sopivat kaikille ihotyypeille ja auttavat tehokkaasti ihon omaa puolustuskykyä. Sarjan tuotteet sisältävät merilevistä saatuja mineraali- sekä hivenaineita ja ovat kaikki listattu Helsingin allergia- ja astmayhdistyksessä.

Lisätietoja tuotteista www.norriscos.fi

CeroPro tarjoaa sinulle uuden, maailmassa ainutlaatuisen hampaidenvalkaisutekniikan, jonka tulokset näkyvät heti. Vain 30 minuutin LED-valo hoito aktiiviaineita sisältävän geelin avulla valkaisee hampaita 2-9 astetta.

CeroPro hampaidenvalkaisussa käytetään aktiiviaineita sisältävää peroksiditonta geeliä yhdessä kylmän LED-valon kanssa. Koska tuote ei sisällä peroksidia, se ei aiheuta asiakkaalle kipua eikä herkkyyttä, ei vahingoita ikeniä tai kiillettä eikä aiheuta sivuvaikutuksia. 0% kipua, 0% herkkyyttä 100% turvallinen.

Tuote täyttää kaikki Euroopan säädökset ja on luokiteltu kosmeettiseksi tuotteeksi, mikä mahdollistaa edullisemman hinnan verrattuna perinteiseen hammaslääkärin tekemään valkaisuun.

Lisätietoja ceropro.eu